Villa Hannala

Kahvelitie 1

90500 Oulu

Puh. 0447037888

http://www.oakk.fi/villahan...

Kuvaus

Villa Hannala on idyllinen laivanvarustaja, kauppaneuvos Johan Wilhelm Snellmanin rakennuttama pitsihuvila Toppilansaaressa, Oulussa. Huvila on rakennettu vuonna 1859 ja se on entisöity vuosina 2004-2008. Villa Hannalan tunnusmerkki on sen erityisen kaunis torni näköalaparvekkeineen. Sen rakensi kauppaneuvoksen poika Karl August 1890-luvulla. Tänä päivänä Villa Hannala on Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen omistuksessa ja toimii kesäkahvilana sekä tilausravintolana.

Villa Hannalan toisessa kerroksessa sijaitseva Hannan kamari tarjoaa viihtyisät tilat pienimuotoisille kokouksille ja juhlille. Voit varata Villa Hannalan myös kokonaan käyttöösi kahvilan ollessa kiinni. Kesällä pihalle pystytettävä teltta mahdollistaa suuremmat tilaisuudet, ruokailutilaa max 50 hlöä.

Varusteet:

Villa Hannalassa on tietoliikenneyhteydet ja av-välineet (dataprojektori, piirtoheitin). Hannalassa on myös A-oikeudet. Pihan laaja pysäköintialue lämpöpaikkoineen on myös käytössäsi.
Hyvä piha-alue ulkoiluleikkeihin, esim. hauskaa voi pitää vaikka mölökyn parissa tai kokeilla puujaloilla kävelyä.Kommentit

Kokouspaikan tilat

Nimi tai tyyppi Koko Arvostele
Hannan kamari 30

Sijainti kartalla