Furuvik Pihasauna Kokoustilat.fi Albert Kokoustilat.fi City Kokoustilat.fi Lauttasaari Kokoustilat.fi Punavuori Kokoustilat.fi Roba Kokoustilat.fi Ruoholahti Kokoustilat.fi Tapiola Kokoustilat.fi Töölö Meistä Catering Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Ajankohtaista Kirjaudu

Furuvik Pihasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


GRILLIKATOS POLTTOPUINEEN SAMAAN HINTAAN SAMANAIKAISESTI 

PIHASAUNAN VUOKRAUKSEN KANSSA :)

Villa Furuvikin pihasaunan täysremontti on jo edennyt siihen asti, että olemme saaneet osittaisen käyttöönoton jo upealle saunaosastolle, osaan oleskelutiloista sekä wc- ja suihkutiloihin. Muut tilat ovat viimeistelyä vaille valmiit ja pihasauna avautuu kokonaisuudessaan käyttöön kesän 2021 aikana. Pihasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti myös ulkojuhliin - käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, piha-alue ja grillikatos.


Huomioithan, että remontointityötä saatetaan tehdä arkena, myös varauksen tai avoimien saunavuorojen yhteydessä, yleensä ei kuitenkaan viikonloppuisin. Kiitos ymmärryksestä mahdollisia äänihaittoja kohtaan, mutta pian saamme vihdoin koko talon täyteen käyttöön.


Rakennus on toiminut aiemmin kanalana sekä myöhemmin asumista tukevana asuinrakennuksena Furuvikin pihapiirissä. Uuteen pihasaunaan valmistuu saunatilojen lisäksi myös keittiöt, kokous- ja majoitustiloja. Pihasaunan remontti on suunniteltu vanhaa kunnioittaen toimivaksi kokonaisuudeksi ja valmiit tilat tarjoavatkin asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä takkahuone sekä majoitustilat, joissa voi majoittua. Tila taipuu niin kokouskäyttöön tai esimerkiksi tiimipäivän viettämiseen. Vuokraa koko tila oman porukkasi käyttöön ja sauno ja juhli vaikka läpi yön! Saunan yhteydessä on terassi, jossa on mukava vilvoitella löylyjen välissä, istua katetun pöydän ääressä tai syödä vaikka aamiaista majoittumisen yhteydessä. Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voi käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen läpi vuoden.


Pihasaunan vuokraamiseen voi yhdistää myös grillikatoksen varaamisen, jolloin ulkotilaa riittää isommallekin porukalle. Vanhan jääkellarin kivijalkaan rakennetussa grillikatoksessa voi viettää tunnelmallisesti iltaa yömyöhään asti. Grillikatoksen varusteluun kuuluu mm. puu-, kaasu- ja sähkögrilli.


Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja omia ruokia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme.

Tunnelmallinen Pihasauna sijaitsee Villa Furuvikin pihapiirissä. Tila, joka on aikoinaan toiminut kanalana, tarjoaa loistavan mahdollisuuden paeta kaupungin vilinää ja viettää iltaa maalaistunnelimissa. Pihasaunassa saunoo isompikin porukka ja tulevaisuudessa rakennuksessa on sekä takkahuone että majoitusmahdollisuus.

Pihasaunan kaunis ja idyllinen miljöö antaa upeat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Pihan grillikatoksessa järjestyy kätevästi illallis- ja brunssikattaukset. Löylyhuoneesta pääsee käteväst Pihasaunan patiolle vilvoittelemaan ja nauttimaan Furuvikin tunnelmasta.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Piha-alue

Piha-alue

Varaa

Varaa