Furuvik Pihasauna Kokoustilat.fi Albert Kokoustilat.fi City Kokoustilat.fi Lauttasaari Kokoustilat.fi Punavuori Kokoustilat.fi Roba Kokoustilat.fi Ruoholahti Kokoustilat.fi Tapiola Kokoustilat.fi Töölö Meistä Catering Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Ajankohtaista Kirjaudu

Kokoustilat.fi City

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki


Kokoustilat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto. Tilassa on viihtyisä saunaosasto pukuhuoneineen, ja suuri lounge neuvottelupöytineen sekä sohvaryhmineen. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien, kuten kokousten, syntymäpäiväjuhlien, yritystilaisuuksien, tiimipäivien ja rauhallisten illanviettojen järjestämiseen. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 45 henkilön voimin. Mikäli haluat viettää tapahtumasi Helsingin ytimessä, nämä hurmaavat Cityn tilat ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Loungen yhteydessä on kätevä baarikeittiö astioineen, kylmälaitteineen sekä astianpesukoneineen. Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle sekä tilojen normaali loppusiivous. Tilat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Forumista, ja myös Kamppi on aivan kävelymatkan päässä. Cityn saunatiloihin pääsee kätevästi siis metrolla, raitiovaunuilla 4, 10 ja 6 sekä kaikilla Helsingin keskustaan saapuvilla busseilla. Lähin parkkihalli on Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia, jolloin alennus huomioidaan.

Tilavarustus Viihderatkaisut

Kokoustilat.fi City on varusteltu muun muassa 55″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Tilassa on myös videotykki, jonka avulla esityksen voi heijastaa valkeaan päätyseinään (ilmoita asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen tilaisuutta, mikäli tarvitset videotykkiä käyttöösi). Musiikin kuunteluun tiloissa on Marshall – kaiutin, jotka voi yhdistää puhelimeen tai muuhun laitteeseen pyöreäpäisen aux-piuhan tai bluetoothin avulla. Lisäksi käytössä on langaton ja rajaton Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö, ja HDMI-piuha löytyy paikan päältä. Muistathan ottaa mukaasi muuta tarvittavat piuhat ja adapterit! Tilaratkaisut Tila koostuu suuresta oleskelutilasta, keittiöstä sekä löyly- ja pesutiloista. Upea ja valoisa oleskelutila on varusteltu suurella neuvottelupöydällä, jonka ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Tämän lisäksi tiloista löytyy kaksi pyöreää pöytää tuoleineen, jotka mahdollistavat suurempienkin kokousten ja tilaisuuksien järjestämisen. Oleskelutiloista löytyy myös viihtyisät sohvaryhmät. Pukuhuoneesta löytyy hiustenkuivain, sekä tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloista löytyvät vartalonpesuaineet ja shampoot ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin kuusi saunojaa. Ohjeistus kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät myös saunatilan seinältä.

Otathan huomioon, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia. Keittiö Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoat ja juomat, mutta voit myös tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Lisätietoa catering-palvelusta ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme! Keittiön varusteluihin kuuluu mikro, kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa, astianpesukone sekä uuni (huom. ilman hellanlevyjä). Lisäksi käytettävissä on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe ja laudeliina -setti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 19,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus -Löylyhuone 4-6 henkilölle

-Juhlat jopa 45 henkilölle

-Kokoukset 12 henkilölle pöydän ääressä, rennot kokoukset n. 20 henkilölle

-Tilat on mahdollista vuokrata vaikka aamuun saakka.

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Liesi

Varaa

Varaa