Kokoustilat.fi City

5 Kalevankatu 9, 00100 Helsinki 50


Kokoustilat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto. Tilassa (noin 130m2) on viihtyisä saunaosasto pukuhuoneineen, ja suuri lounge neuvottelupöytineen sekä sohvaryhmineen. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien, kuten kokousten, syntymäpäiväjuhlien, yritystilaisuuksien, tiimipäivien ja rauhallisten illanviettojen järjestämiseen. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 50 henkilön voimin. Mikäli haluat viettää tapahtumasi Helsingin ytimessä, nämä hurmaavat Cityn tilat ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Loungen yhteydessä on kätevä baarikeittiö astioineen, kylmälaitteineen sekä astianpesukoneineen. Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle sekä tilojen normaali loppusiivous. Tilat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Forumista, ja myös Kamppi on aivan kävelymatkan päässä. Cityn saunatiloihin pääsee kätevästi siis metrolla, raitiovaunuilla 4, 10 ja 6 sekä kaikilla Helsingin keskustaan saapuvilla busseilla. Lähin parkkihalli on Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia, jolloin alennus huomioidaan.

Viihderatkaisut

Kokoustilat.fi City on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Musiikin kuunteluun tiloissa on Marshall – kaiutin, jotka voi yhdistää puhelimeen tai muuhun laitteeseen pyöreäpäisen aux-piuhan tai bluetoothin avulla. Lisäksi käytössä on langaton ja rajaton Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö, ja HDMI-piuha löytyy paikan päältä. Muistathan ottaa mukaasi muuta tarvittavat piuhat ja adapterit!

Tilaratkaisut:

Tila koostuu suuresta oleskelutilasta, keittiöstä sekä löyly- ja pesutiloista. Upea ja valoisa oleskelutila on varusteltu suurella neuvottelupöydällä, jonka ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Tämän lisäksi tiloista löytyy kaksi pyöreää pöytää tuoleineen, jotka mahdollistavat suurempienkin kokousten ja tilaisuuksien järjestämisen.

Saunatilat:

Oleskelutiloista löytyy myös viihtyisät sohvaryhmät. Pukuhuoneesta löytyy hiustenkuivain sekä tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutilan vartalonpesuaineet ja shampoot ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin kuusi saunojaa. Ohjeistus kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana ja käynnistysohjeet lukevat myös saunatilan seinällä.

Otathan huomioon, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia. Keittiötiloihin on sallittua tuoda omat ruoat ja juomat, mutta voit myös tilata maittavat tarjoilut kauttamme.

Keittiö:

Lisätietoa catering-palvelusta ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme! Keittiön varusteluihin kuuluu mikro, kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa, astianpesukone sekä uuni (huom. ilman hellanlevyjä). Lisäksi käytettävissä on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, kakkulautaset, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Saunatakki 12 €/kpl

-Lisätunnit alkaen 75€/h etukäteen varattaessa, 100€ /h tilaisuuden aikana varattuna.

-Catering – alkaen 29,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 4-6 henkilölle

-Juhlat jopa 50 henkilölle

-Kokoukset 12 henkilölle pöydän ääressä, rennot kokoukset n. 20 henkilölle

-Tilat on mahdollista vuokrata aamun pikkutunneille saakka.


Saunat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 50 henkilön voimin. Saunat.fi City on varattavissa aikavälillä klo 07-04. Lisätunnit varaukseen maksavat 75€/tunti etukäteen varattaessa, paikan päältä tilaisuuden aikana 100€ /h.

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Astiasto 24 henkilölle
Astiasto 24 henkilölle
Wifi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Astiasto 30 henkilölle
Astiasto 30 henkilölle
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy

Varaa


Kirjaudu

Muista minut