Kokoustilat.fi Ruoholahti

Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki 70


Kokoustilat.fi Ruoholahti on tyylikäs tila, joka sopii monenlaisten tilaisuuksien viettoon. Tilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, Kauppakeskus Ruoholahden ylimmässä kerroksessa. 180 m2 edustustilat sopivat jopa 70 henkilön tilaisuuksiin. Nämä tilat mahdollistavat suurten pöytäryhmien ansiosta jopa 50 henkilön kokoukset.

Tiloista löytyy myös rennot oleskelutilat, avara terassi sekä saunaosasto, jonka yhteydessä on myös oma vilvoitteluterassi. Terasseilla kelpaa istua iltaa ja rentoutua hyvässä seurassa. Ruoholahden edustustiloissa ei tarvitse huolehtia naapureista, ja tilat on varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti.

Kokoustilat.fi Ruoholahti soveltuu mainiosti esimerkiksi kokouskäyttöön tai isomman porukan ruokailuun – pitkien pöytien ääreen mahtuu istumaan jopa 50 henkilöä. Ruoholahdessa voi myös juhlia muun muassa pieniä häitä, valmistujaisia, kauden päättäjäisiä, firman virkistyspäiviä, polttareita ja syntymäpäiväjuhlia. Nämä monipuoliset tilat sopivat kattavasti sekä yritystilaisuuksiin että rentoihin illanviettoihin. Pöydät voi myös muodostaa erilaisiksi pöytäryhmiksi oman tarpeen mukaisesti ryhmätöitä tai tiiviimpää työskentelyä varten. Muistathan kuitenkin tilaisuuden jälkeen siirtää kalusteet takaisin alkuperäisille paikoilleen. Saunatilat sijaitsevat kauppakeskuksen yläkerrassa, joten naapureista ei tarvitse huolehtia ja tiloissa voi juhlia vaikka koko yön!

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Ruoholahden saunatilaa ympäröi monipuoliset palvelut, ja se sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kauppakeskuksessa sijaitsee Alko sekä suuri Citymarket, joka on auki kellon ympäri. Tiloihin pääsee näppärästi metrolla, bussilla, raitiovainulla tai jopa omalla autolla. Lähin parkkihalli on kauppakeskuksen yhteydessä toimiva EuroPark Ruoholahti.

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki. Kauppakeskus Ruoholahden ylin kerros.

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Käytettävissä on Bose -merkkinen kaiutin, jossa on bluetooth- ja aux-liitäntä. Lisäksi tiloissa on rajaton Wifi -verkko. Televisiossa on HDMI -lähtö. Muistathan ottaa mukaan tarvitsemasi piuhat ja adapterit.

Tilaratkaisut

Tiloissa on iso loungetila, keittiö kylmätiloineen ja löylytilat. Loungetila on varusteltu suurella neuvottelupöydällä ja viihtyisillä sohvaryhmillä. Tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Käytettävissä on pesutiloista löytyvät shampoot ja vartalonpesuaineet sekä pukuhuoneesta löytyvä hiustenkuivain. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10 saunojaa. Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saa tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Otathan huomioon kun suunnittelet tilaisuutta, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Herkulliset tarjoilut on myös mahdollista tilata kauttamme. Lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille. Keittiöstä löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jääkaappi sekä uuni ja liesi. Lisäksi käytettävissä on astiasto 50 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 29,00€/hlö

-Lisäsiivoukset 55 €/h


Tilojen soveltuvuus:

-Löylytila soveltuu noin 12 henkilölle

-Juhlat jopa 70 henkilölle

-Kokoukset 50 henkilölle.


Saunat.fi Ruoholahti on varattavissa vuorokauden ympäri. Mikäli haluat varata tilan aamuun asti, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme [email protected]Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Wifi
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Astiasto 30 henkilölle
Astiasto 30 henkilölle
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Liesi
Liesi

Varaa


Kirjaudu

Muista minut