Kokoustilat.fi Lauttasaari

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Sauna, Juhlatila, Kaupunkisauna

Melkonkatu 28, 00210 Helsinki

Kokoustilat.fi Lauttasaari on merellisessä ympäristössä sijaitseva sauna- ja kokoustila, joka koostuu tilavasta loungesta, hyvän kokoisesta saunasta ja upeasta kattoterassista. Tiloissa mahtuu järjestämään jopa 30 henkilön tilaisuuksia. Paikalle on helppo saapua hyvien liikenneyhteyksien ansiosta ja myös pysäköintitilaa löytyy runsaasti lähikaduilta.

Lauttasaaren tiloja voi käyttää monipuolisesti sekä kokoustilana että illanviettopaikkana. Kokoustilan suuren pöydän ääressä mahtuu pitämään kokouksia jopa 12 hengen porukalla. Tämän ansiosta Lauttasaari sopii erinomaisesti kokousten, tiimipäivien ja muiden yritysten tilaisuuksien viettoon. Kokoustilat.fi Lauttasaaren tiloista löytyy lisäksi sauna sekä viihtyisä terassi. Tilavan kylpy- ja löylyosaston yhteydessä on lisäksi poreamme. Tilaisuutta on mahdollista jatkaa jopa klo 02:00 asti. 

Lauttasaaren kokoustiloihin voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut, tai tilata vaivattomasti kauttamme catering-tarjoilut. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Lisätietoa tarjoiluista ja tilaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

Kokoustilat.fi Lauttasaaren varustus

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Marshall-kaiutin sekä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö ja tiloista löytyy HDMI-piuha. Muistathan ottaa mukaan muut tarvittavat piuhat ja adapterit.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata tarjoilut myyntipalvelustamme. Tutustu catering-palveluihin tarkemmin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.

Keittiössä on kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jääkaappi, mikro sekä uuni. Lisäksi käytettävissä on astiasto 50 henkilölle, joka sisältää kahvimukit, viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Lauttasaaressa on tilavat pukeutumis- ja suihkutilat. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Tiloista löytyy shampoot ja vartalonpesuaineet, sekä hiustenkuivain. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10-12 saunojaa.

Ohjeistuksen kiukaan käyttöön tulee tulo-ohjeiden mukana ja käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Tiloissa on iso kokous- ja loungetila, keittiö kylmätiloineen sekä sauna- ja pesutilat. Lauttasaari on varusteltu suurella neuvottelupöydällä ja viihtyisillä sohvaryhmillä. Tiloihin mahtuu jopa 30 henkilöä.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset 12 henkilölle

Tilaisuudet jopa 30 henkilölle

Sauna soveltuu noin 10-12 henkilölle

Tilat on mahdollista vuokrata klo 02:00 asti

Lisäpalvelut

Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl

Lisäsiivous 55 €/h