Kokoustilat.fi Punavuori

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Sauna, juhlatila, kaupunkisauna,

Ratakatu 9, 00120 Helsinki

Kokoustilat.fi Punavuori on tyylikäs kokoustila saunomis-mahdollisuudella. Se sijaitsee kivenheiton päässä Viiskulmasta sijaitsevan Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa. Tilat sopivat hyvin 12 henkilön kokouskäyttöön tai jopa 30 henkilön rennompiin tapaamisiin. Kokouspäivän jälkeen iltaa voi jatkaa saunomisen ja oleskelun merkeissä. Kokoustilat.fi Punavuori on kooltaan 130 m2. 

Kokoustilat.fi Punavuoren tilat koostuvat isosta kokouskäyttöön soveltuvasta lounge-tilasta, kahdesta pukuhuoneesta, suihku- ja saunaosastosta sekä poreammeella varustetusta vilvoitteluhuoneesta. Lisäksi tiloissa on keittiö, jossa on kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni (Huom! Ei hellanlevyjä).

Tämä kokoustila sijaitsee aivan Punavuoren ytimessä, Erottajan nurkilla. Punavuoren tilat soveltuvat erilaisiin yritystilaisuuksiin, kuten palavereiden ja kokousten viettoon sekä firman virkistys-tilaisuuksiin. Tiloista löytyy pitkä pöytä, jonka ympärillä on istumapaikat 12 henkilölle sekä oleskelutila mukavilla sohvaryhmillä. Punavuoren tilat mahdollistavat kokousten lisäksi suuremmankin porukan yhdessäolon ja ajanvieton, ja varausta voi jatkaa jopa klo 02 asti. 

Punavuoren kokoustilaan voi halutessaan tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata kokous- ja ruokatarjoilut kauttamme. Tutustu tästä menuihin. Lisää tietoa tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Tilavuokran hintaan sisältyy kokous- ja saunatilojen käyttö, astiasto ja muu varustus, tilojen normaali loppusiivous sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhkeitä on mahdollista saada lisäveloituksesta.

Lähin parkkihalli on Erottajan Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Alekuponki syötetään automaattiin lähtiessä ennen maksamista.

Kokoustilat.fi Punavuori

Viihderatkaisut

Kokoustilat.fi Punavuori on varusteltu perus-äänentoistolla sekä televisiolla. Yhdistämiseen löytyy HDMI-piuha. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Tilassa on Marshall -merkkinen kaiutin äänentoistoon. Voit kytkeä laitteisiin puhelimen tai tabletin. HUOM! rakennuksessa ei ole antenniverkkoa, eli televisio toimii pelkästään presentoimiseen ja kuvan jakamiseen.  Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai ne herkulliset tarjoilut voi tilata myyntipalvelustamme. Tutustu catering-palveluihin tarkemmin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.

Keittiön varustuksiin kuuluu  kahvin- ja vedenkeitin, termospullo, astianpesukone, jääkaappi, mikro sekä uuni. Lisäksi käytettävissä on astiasto 30 henkilölle, joka sisältää kahvikupit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet, viinilasit, kuohuviinilasit, sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Punavuoresta löytyy tilavat pukeutumis- ja suihkutilat. Pukuhuoneessa on hiustenkuivain asiakkaiden käytössä. Tiloissa on myös shampoot ja vartalonpesuaineet vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10 saunojaa. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle, ja lisäpyyhkeitä ja -laudeliinoja on saatavilla hintaan 5€ /setti.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Tilan koostuvat kokoustilasta, lounge-alueesta, keittiöstä kylmätiloineen, sauna- ja pesutiloista sekä poreammeesta. Punavuoressa luonnistuu pienet kokoukset sekä firman luovat etäpäivät. Tiloihin mahtuu  jopa 30 henkilöä.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset noin 12 henkilölle.

Etäpäivät ja virkistyspäivät jopa 30 henkilölle

Tilaisuudet jopa klo 02 saakka

Saunaan mahtuu noin 10 henkilöä kerrallaan.

Lisäpalvelut

Catering alkaen 19,00/hlö 

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl

Lisäsiivous 55 €/h