Kokoustilat.fi City

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Sauna, Juhlatila, Kaupunkisauna

Kalevankatu 9 A, 00100 Helsinki

Kokoustilat.fi City Helsinki on näyttävä kokoustila saunomismahdollisuudella, aivan Helsingin ydinkeskustassa Hotelli Tornin kupeessa. Tämä tyylikäs tila sijaitsee arvokiinteistön ylimmässä kerroksessa ja siellä mahtuu viettämään jopa 40 henkilön tilaisuudet.

Tämä suuri ja avara tila soveltuu erinomaisesti kokous- ja palaverikäyttöön, sekä tiimipäivien viettoon. Tiloista löytyy pitkä pöytä, jonka ympärille mahtuu jopa 12 henkilöä. Tämän lisäksi tiloista löytyy kaksi pyöreää pöytää tuoleineen. Suuri ja avara tila mahdollistaa siis jopa 20 henkilön yhtenäisen kokouksen. Pyörät pöydät soveltuvat myös hyvin ryhmätöihin.

Diaesitykset ja muut esitelmät onnistuvat kätevästi suuren screenin välityksellä, jonka voit kätevästi liittää omiin laitteisiisi. Tiloista löytyy myös videotykki sekä fläppitaulu ja siihen tarvittavat tarvikkeet.

Kokoustilat.fi Cityn kokoustilassa voit jatkaa päivää saunomisen merkeissä ja varausta voi jatkaa vaikka aamuun saakka. 

Cityn kokoustilaan voi tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata kokous- ja ruokatarjoilut kauttamme. Lisää tietoa tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@kokoustilat.fi. Loungen yhteydessä on kätevä baarikeittiö astioineen, kylmälaitteineen sekä astianpesukoneineen.

Tilavuokran hintaan sisältyy kokoustilojan sekä tilan varustuksen käyttö, saunatilojen käyttö, astiasto, tilojen normaali loppusiivous sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhkeitä on mahdollista saada lisäveloituksesta.

Lähin parkkihalli on Stockmannin Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät kokoustilan pöydältä. Kuponki syötetään lähtiessä ennen maksukorttia, jolloin alennus huomioidaan.

Kokoustilat.fi Cityn varustus

Viihderatkaisut

Kokoustilat.fi City on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Televisiossa on HDMI-lähtö, ja tiloista löytyy HDMI-piuha. Tilassa on myös videotykki, jota voi heijastaa valkeaan päätyseinään (ilmoita varausvaiheessa, mikäli tarvitset videotykin käyttöösi). Tilassa on Genelec – kaiuttimet, joiden kautta voi kuunnella musiikkia. Lisäksi käytettävissä on Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit!

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata maittavat tarjoilut kauttamme tästä. Lisätietoa catering-palvelusta ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@kokoustilat.fi. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.

Keittiön varusteluihin kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, mikro, kylmäsäilytystilaa, astianpesukone sekä uuni (huom. ilman hellanlevyjä). Lisäksi käytettävissä on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää mukit, viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Tilavat pukeutumis- ja suihkutilat. Pukuhuoneessa on hiustenkuivain,  pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle, jotka sisältyvät vuokraan.

Suihkutiloista löytyy vartalonpesuaineet ja shampoot. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin kuusi saunojaa.

Kiukaan käynnistysohjeet lähetetään etukäteen sähköpostitse tuloohjeiden mukana, ja ne löytyvät myös saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Tilassa on suuri loungetila, keittiö- ja löylytilat. Loungetila on varustettu suurella ja pienellä neuvottelupöydällä, jonka ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Tiloissa on myös viihtyisät sohvaryhmät. Kokoustilat.fi Cityssä on hyvin tilaa jopa 30 henkilölle.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset 12 henkilölle pöydän ääressä, rennot kokoukset n. 20 henkilölle

Tilaisuudet jopa 45 henkilölle

Löylyhuone 4-6 henkilölle

Tilat on mahdollista vuokrata aamuun asti.

Lisäpalvelut

Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kp

Lisäsiivous 55 €/h