Kokoustilat.fi Roba

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Kokoustilat uima-altaalla, Juhlatila, Kaupunkisauna, Sauna

Iso Roobertinkatu 12, Helsinki

Kokoustilat.fi Roba on kompakti kokoustila erinomaisella sijainnilla Iso Roobertinkadulla.

Kokoustiloista löytyy kokouksiin soveltuva tila, rento lounge-alue, pieni kätevä keittiö, saunaosasto sekä uima-allas. Aivan altaan äärellä on suuri 12 henkilön pöytä, joka soveltuu hyvin sekä kokous, että neuvottelukäyttöön. Loungen toinen puoli on varustettu mukavilla sohvaryhmillä, joiden ääressä voi jatkaa rennosti iltaa vaikka kokouspäivän päätteeksi. 

Tilat sopivat siis loistavasti kokouskäyttöön, yrityksen virkistyskäyttöön tai vaikka etäpäivien viettopaikaksi. 

Roban kokoustiloihin voit halutessasi tuoda omat juomat ja herkut, tai tilata tarjoilut kauttamme. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat asiakaspalvelumme kautta, ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@kokoustilat.fi.

Tilavuokran hintaan sisältyy kokous- ja saunatilojen käyttö sekä  tilojen normaali loppusiivous, astiasto ja muu tiloista löytyvä varustus sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhkeitä on myös mahdollista saada lisäveloituksesta.

Kokoustilat.fi Roban varustus

Viihderatkaisut

Tilassa on 55 -tuuman taulutelevisio, jossa on HDMI-lähtö. Tiloista löytyy myös HDMI-piuha. Äänentoistoon löytyy Marshall-merkkinen kaiutin, jossa on AUX-liitäntä. Lisäksi tiloissa on käytössä langaton netti veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Keittiö

Voit tuoda tiloihin omat ruoat ja juomat, tai tilata tarjoilut catering-yhteistyökumppanin kautta. Keittiö on käytettävissäsi, ja sieltä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, termari, mikro, jääkaappi sekä astianpesukone. Lisäksi astiasto 20 henkilölle sekä tarjoiluastiasto. Astiasto sisältää: vesilasit, ruokalautaset, mukit, aterimet viinilasit, kuohuviinilasit, sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Tilavat suihkutilat. Hiustenkuivain, pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle, jotka kuuluvat vuokraan. Suihkutilassa on vartalonpesuaineet ja shampoot valmiina. Saunaan mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa.

Tilaratkaisut

Roban kompaktissa kokoustilassa luonnistuu palaverit ja kokoukset neuvottelupöydän ääressä. Iltaa voi jatkaa saunoen ja mukavilla sohvaryhmällä istuskellen. Tiloissa on keittiö ja sauna- sekä suihkutilat. Tilaa on jopa 20 henkilölle.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset 10-12 henkilölle

Juhlat jopa 20 henkilölle

Sauna 10-12 henkilölle

Lisäpalvelut

Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl

Lisäsiivous 55 €/h