Kokoustilat.fi Ruoholahti

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, sauna, juhlatila, kaupunkisauna,

Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki

Kokoustila Ruoholahti sijaitsee Kauppakeskus Ruoholahden ylimmässä kerroksessa. Tämä suuri ja tyylikäs kokoustila sopii erinomaisesti niin pienten kuin suurten palavereiden sekä kokousten viettopaikaksi. Tiloihin mahtuu jopa 50 henkilöä ja sieltä löytyy myös tilavat sauna- ja pesutilat.

Ruoholahdessa on tilaa jopa 180 m2. Tilat koostuvat suuresta neuvottelutilasta jonka yhteydessä on myös rento lounge-osasto. Näiden lisäksi tiloista löytyy iso terassi, sekä saunaosasto, jonka yhteydessä on myös oma vilvoitteluterassi. 

Kokoustila Ruoholahti soveltuu mainiosti esimerkiksi kokouskäyttöön sekä samalla suuremman porukan ruokailuun – pitkien neuvottelupöytien ääreen mahtuu istumaan jopa 50 henkilöä. Tilat sopivat siis erinomaisesti yritysten kokouskäyttöön, mutta myös firman virkistyspäiviin, etäpäivien viettoon, rentoihin illanviettoihin sekä erilaisten juhlien viettopaikaksi. Tilat voi vuokrata rajattomasti vaikka ympäri vuorokauden.

Tilavuokran hintaan sisältyy tilojen normaali loppusiivous, sekä saunomista varten pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle.

Ruoholahden saunatilan sijainti on loistava kulkuyhteyksien ja palveluiden vuoksi. Kauppakeskuksesta löytyy kahvila, suuri Citymarket joka on auki kellon ympäri sekä Alko.

Lähin parkkihalli on kauppakeskuksen yhteydessä toimiva EuroPark Ruoholahti.

Ruoholahden kokoustilan varustus

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla, videotykillä ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Lisäksi tiloissa on käytettävissä Marshall-kaiutin sekä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö, tykissä HDMI-sekä VGA-lähtö. Tiloista löytyy HDMI-piuha, muistathan ottaa mukaasi muut tarvittavat piuhat ja adapterit.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai ne herkulliset tarjoilut voi tilata myyntipalvelustamme. Tutustu catering-palveluihin tarkemmin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@saunat.fi. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.

Keittiön varustuksiin kuuluu  kahvin- ja vedenkeitin, termospullo, astianpesukone, jääkaappi, mikro sekä uuni. Lisäksi käytettävissä on astiasto 50 henkilölle, joka sisältää kahvikupit, vesilasit, ruokalautaset, aterimet, viinilasit, kuohuviinilasit, sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Ruoholahdesta löytyy tilavat pukeutumis- ja suihkutilat. Pukuhuoneessa on hiustenkuivain asiakkaiden käytössä. Tiloissa on myös shampoot ja vartalonpesuaineet vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10-12 saunojaa. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle, ja lisäpyyhkeitä ja -laudeliinoja on saatavilla hintaan 5€ /setti.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Tilan koostuvat suuresta kokoustilasta, loungetilasta, keittiöstä kylmätiloineen, terassista sekä saunasta. Kokoustila on varusteltu kahdella pitkällä neuvottelupöydällä ja lounge-osio viihtyisillä sohvaryhmillä.  Pöydät voi asetella erilaiseen muotoon esimerkiksi ryhmätyötarkoituksessa. Tiloihin mahtuu mukavasti jopa 50 henkilöä.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset noin 50 henkilölle.

Juhlat jopa 50 henkilölle

Tilat on mahdollista vuokrata vaikka vuorokauden ympäri.

Saunaan mahtuu noin 12 henkilöä kerrallaan.

Lisäpalvelut

Catering alkaen 19,00/hlö 

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl

Lisäsiivous 55 €/h