Kokoustilat.fi Tapiola

Espoo, Uusimaa
Kokoustila, Sauna, Juhlatila, Kaupunkisauna

Länsituulentie 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo

Kokoustilat.fi Tapiola on kokoustila saunalla, joka sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Tämän edustustilan keskeinen sijainti ja tyylikäs ilme tarjoavat mahtavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle. 

Tapiolan tilat koostuvat viihtyisästä kokoustilasta tilavalla saunalla, keittiöstä, sekä suuresta terassista, josta on upeat näköalat Tapiolan yli.

Tiloissa on suuret ja avarat ikkunat, jotka tuovat valoa tilaan ja joista kelpaa tähystellä Tapiolan maisemia. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat rennon yhdessäolon kokoustilan puolella, eikä ahdasta varmasti tule. Kokoustilat.fi Tapiolassa voi juhlia klo 04 asti. +

Kokoustila.fi Tapiola soveltuu kokousiin monipuolisesti pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön. erilaisten rauhallisten ja menevimpienkin tilaisuuksien viettoon. Tiloissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, kauden päättäjäiset, polttarit, valmistujaiset tai rennot saunaillat. Pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön.

Kokoustilat.fi Tapiolan kokous ja tilaussaunaan voit halutessaan tuoda omat juomat ja herkut tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme info@kokoustilat.fi

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta.

Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 -kerroksissa (huomioithan/tarkistathan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat: ma-su 06-23).

Kokoustilat.fi Tapiolan varustus

Viihderatkaisut

Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa perusäänentoistolla. Tiloissa on Genelec – merkkiset kaiuttimet musiikin kuuntelua varten. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! Huomioi, ettei tilassa ole televisiota eikä antenniverkkoa.

Keittiö

Tiloihin voit tuoda halutessaani omat ruuat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu herkullisiin menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@saunat.fi. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.

Keittiössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikro sekä uuni (HUOM! ei hellalevyjä). Lisäksi tilassa on Saunat.fi astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet, sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Tilassa on hiustenkuivain. Pyyhkeet sekä laudeliinat 10 hengelle sisältyvät vuokraan. Suihkutilassa on vartalonpesuaineet ja shampoot vapaassa käytössä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10 saunojaa.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Saunat.fi Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä terassi upeilla maisemilla. Tiloissa on myös hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat.

Tilojen soveltuvuus

Löylyhuone 10-12 henkilölle

Juhlat jopa 30 henkilölle

Kokoukset 12 henkilölle

Tilat on mahdollista vuokrata klo 02.00 asti

Lisäpalvelut

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl

Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Lisäsiivous 55 €/h