Kokoustilat.fi Siltasaari

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Sauna, Juhlatila, Kaupunkisauna,

Paasivuorenkatu 3, 00530 Helsinki

Kokoustilat.fi Siltasaari on suuri ja monipuolinen kokoustila, joka mahdollistaa jopa  30 henkilön rennot kokoukset ja 60 henkilön tilaisuudet. Tiloista löytyy myös kaksi saunaa, kaksi suihku- ja pukutilaa sekä suuri 70m2 uima-allas. 

Suuremmasta oleskelutilasta löytyy pitkä neuvottelupöytä 12 henkilölle sekä iso 65 tuuman televisio pöydän päästä. Tämän lisäksi sieltä löytyy pienempiä pöytiä esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn tai rentoihin palavereihin. Isomman loungetilan yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö sekä vilvoitteluparveke.

Pienemmästä oleskelutilasta löytyy myös pieniä pöytiä työskentelyyn. Tila on siis jaettu kahteen erilliseen työskentelytilaan, mikä mahdollistaa tarvittaessa työrauhan. kokoustilat.fi Siltasaari tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiselle. Molemmissa oleskelutiloissa on runsaasti pehmeää sohvatilaa, joten tiloista ei puutu myöskään rentoa tunnelmaa. Tilat sopivat erinomaisesti myös kokouspäivän jälkeiseen illanviettoon ja rentoutumiseen saunomisen merkeissä.

Siltasaaren kaksi sauna-, suihku- ja pukeutumistilaa mahdollistaa sen että mahdollisimman moni pääsee kerrallaan nauttimaan löylyistä ja halutessaan naiset ja miehet voivat saunoa erikseen. Löylyjen ohessa voi myös käydä virkistäytymässä uima-altaassa. Lisäksi tiloissa on kolme WC:tä.

Kokoustilat.fi Siltasaaressa on kooltaan 300 m2  ja tämä tyylikäs tila sijaitsee aivan Hakaniemen ytimessä eli kulku julkisilla tai autolla on helppoa. Tilat voi varata klo 02:00 asti. Tilavuokran hintaan sisältyy normaali loppusiivous sekä pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle.

Kokoustilat.fi Siltasaaren kokoustiloihin voit halutessasi tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata tarjoilut kauttamme. Tutustu kokous-menuihin tästä. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

Kokoustilat.fi Siltasaaren varustus:

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa 65″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Televisiossa on HDMI-lähtö ja tiloista löytyy HDMI-piuha. Lisäksi tiloista löytyy Marshall-kaiutin sekä Wifi-verkko veloituksetta.  Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tarjoilut voi tilata myyntipalvelustamme. Tutustu catering-palveluihin tarkemmin tästä. Lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä minimissään 20 hengen seurueille.

Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro, astianpesukone, jääkaappi sekä uuni. Lisäksi käytettävissä on astiasto 50 henkilölle, joka sisältää kahvimukit, vesilasit, viinilasit, kuohuviinilasit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Sauna- ja suihkutilat

Siltasaaressa on tilavat pukeutumis- ja suihkutilat. Pukuhuoneesta löytyy hiustenkuivain ja suihkutiloista shampoot ja vartalonpesuaineet. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Kumpaankin saunaan mahtuu noin 10 saunojaa kerrallaan.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saa tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Tilaratkaisut

Siltasaaren tilat koostuvat yhdestä suuremmasta loungesta joka toimii kokoustilana, toisesta pinemmästä loungesta, keittiöstä kylmätiloineen, sauna-, suihku- ja pukeutumistiloista sekä allas-alueesta. Tilat on varusteltu suurella neuvottelupöydällä ja viihtyisillä sohvaryhmillä.

Tilojen soveltuvuus

Kokoukset 12 henkilölle, rennot kokoukset n. 30 henkilölle

Tilaisuudet jopa 60 henkilölle

Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä/ sauna

Tila on vuokrattavissa klo 02:00 asti

Lisäpalvelut

Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Lisäsiivous 55 €/h

Pyyhe- ja laudeliinasetti 5€/kpl