Kokoustilat.fi Furuvik

Helsinki, Uusimaa
Kokoustila, Huvila, Avanto, Juhlatila, Pihasauna, Rantasauna, Sauna

Furuvikintie 5, 00870, Helsinki, Uusimaa

Helsingin Laajasalon Jollaksessa meren rannalla sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö, joka toimii kokousten ja yritysjuhlien viettopaikkana. Villa Furuvik sijaitsee vain reilun 10 kilometrin päästä Helsingin rautatieasemalta – ajoaika keskustasta autolla on noin 20 minuuttia. Furuvikiin voi saapua myös julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Villa Furuvikin alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, idyllisestä pihasaunasta sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa merenranta.

Furuvikissa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, etäpäivät, yritysjuhlat sekä syntymäpäiväjuhlat tai häät. Huvilan alue ja pihapiirin rakennukset soveltuvat myös erinomaisesti kuvauskäyttöön.

Furuvikin juhlasaliin mahtuu istuvalle illalliselle noin 80 vierasta. Kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön tilaisuuksia. Huvilan yläkerrassa on majoitusmahdollisuus jopa 25 henkilölle. Huoneita vuokrataan vuoden ympäri pienemmillekin porukoille esimerkiksi tiimipäivään tai pieneen minilomaan arjen keskellä.

Rantasaunaa, pihasaunaa sekä grillikatosta on mahdollista vuokrata joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen. Avoimia ovia Furuvikissa järjestetään vähintään kerran kuukaudessa. Tulevat avoimet ovet näet tästä linkistä.

Kaikkiin tiloihimme voi tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata maittavat tarjottavat catering-palvelusta kauttamme. Tutustu menuvaihtoehtoihin tästä. Lisää tietoa ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@kokoustilat.fi